Dzisiaj dodano 26 ofert. Polska Zaloguj się

Ładowanie...
Informacja
pracazagranica

Jesteś w: Strona główna > Praca w Niemczech > Opieka 24_Jezioro Bodeńskie_ 1350e+boni

Nr telefonu: 0048797169911
E-mail: sloncepm24@onet.pl

Formularz kontaktowy:
Tre?ć oferty

Miejscowość: Friedrichshafen

Data wyjazdu: 02.08.2018

Wymagany poziom języka: Bardzo dobry

Wiek: 72 l.

Wzrost: 170 cm

Waga podopiecznego: 58 kg

Schorzenia: Podopiecznej trzeba pomagać przy przynoszeniu na wózek inwalidzki(podopieczna pomaga). Pani ma nadciśnienie.

Obowiązki opiekunki: pomoc w codziennej higienie, gotowanie, dbanie o czystość w domu, zakupy, organizacja czasu z podopieczną

Warunki mieszkaniowe: domek jednorodzinny, z własnym pokojem i łazienką, dostęp do Internetu, telewizor w pokoju.

Dodatkowe informacje: Podopieczna jest osobą w pełni świadomą, miłą i bezproblemową. Podopieczna śpi w nocy. Zakupy robi opiekunka. Około 10 min. Spacerkiem do najbliższego sklepu. Przerwa od 15-17.

Opłacamy i planujemy przejazdy.

Rekrutacja dla Pań znajdujących się obecnie na terenie Niemiec.

Polska umowa zlecenie + składki od średniej krajowej.

Tel.: 0049 170 699 66 38

Wybierając Promedica24, zyskujesz bezpieczeństwo i 24-godzinne wsparcie.

Ta praca jest dla Ciebie!
Rekrutacja na terenie całych Niemiec! 0049 170 699 66 38

Jeśli wysyłasz CV - do przesłanej oferty prosimy dołączyć oświadczenie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu proponowania mi ofert pracy w charakterze opiekuna przez spółkę Promedica Care Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-807) przy Al. Jerozolimskich 94”. Jeśli skontaktujesz się z nami w inny sposób i podasz swoje dane, to będzie oznaczało, że wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych w celu skontaktowania się z Tobą i przekazania więcej szczegółów na ten temat.

Informujemy o możliwości wycofania w dowolnym momencie udzielonej zgody przez wysłanie maila na adres: daneosobowe(at)promedica24.pl lub drogą telefoniczną dzwoniąc na numer: + 48 22 120 21 00 - , pisemnie na adres: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Warszawa, lub osobiście. Cofnięcie zgody nie będzie wpływało na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
Administratorem danych osobowych jest spółka Promedica Care Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-807) przy Al. Jerozolimskich 94. Dane osobowe będą przetwarzane w celu proponowania ofert pracy w charakterze opiekuna. Prosimy o zapoznanie się z pełną informacją dotyczącą ochrony Pani/Pana danych osobowych na stronie internetowej:

Opieka 24_Jezioro Bodeńskie_ 1350e+boni [DAM PRACĘ ]

Szczegóły oferty:

Cena: 5,600.00
Autor: Ania
Data utworzenia: 11 lipiec 2018r.
Data zakończenia: 18 lipiec 2018r.
Lokalizacja: Województwo: mazowieckie
Miasto: Monachium

Opcje:
Zgło? naruszenie zasad
Wy?wietlenia oferty: 10

© Copyright 2013 serwis pracazagranicą.pl, korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Create & design: ProSoft

DotPay